Актуално

Най-накрая Андрея призна кой е сложил край на връзката й с Кобрата (ВИДЕО + СНИМКИ)

Най-накрая Андрея призна кой е сложил край във връзката с Кобрата (ВИДЕО)

Поп фолк певицата Андреа призна, че именно тя е човекът, който е сложил край на връзката с Кубрат Пулев. Това не беше голяма изненада.  Двамата имаха твърде различен начин на живот, а работата им ги отвеждаше на противоположните краища на света. Каналът "Celebrity Box" във vbox7 разказва:


А спекулации по темата започнаха отдавна. И всъщност бяха съвсем логични.

"Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", написа Андреа под вече несъществуваща снимка в Instagram, от която разбрахме за раздялата.

Кубрат Пулев в интервю пред Gong.bg цитирано от Дарик увери, че Андреа е уникален човек, но са се карали на няколко пъти, а когато няма разбирателство и една връзка не върви към развитие, е редно двете страни да потърсят нов път.От това, което той сподели, останахме с усещането, че раздялата е била взаимно решение. Но оказва се, че това не е съвсем така.

В поредица въпроси и отговори на последователи Андреа признава, че тя е взела решението за раздялата си с Кобрата.

Малко преди това, пак в отговор на фен, певицата казва, че не иска да дава интервюта, защото няма нужда от това животът ѝ да бъде подложен на поредната дисекция.Но на въпрос от последовател какъв съвет би дала на човек, който се страхува да приключи дълга връзка, Андреа не се поколебава и отговаря.

"Страхът замъглява много неща и пречи винаги, в каквато и ситуация да си! Дори глупавата смелост понякога се оказва нещото, което те отличава от тълпата", пише русокосата певица.

Няма коментари