Актуално

Тайните на Дженифър Лопес, как поддържа перфектно тяло и на 50 (ВИДЕО)

Тайните на Дженифър Лопес, как поддържа перфектно тяло и на 50 (ВИДЕО)

Певицата Дженифър Лопес пусна поредното селфи от фитнес залата предава Дарик.


Няма две мнения - Дженифър Лопес може и да е на 50 г., но изглежда по-добре от повечето 30-годишни момичета по цял свят. А след едни определени години да изглеждаш по този начин е много, много трудно. Как постига това тяло тя? Каналът "Най-яките мацки" във vbox7 разказва:


Вероятно никой няма да се изненада, че тя спазва стриктен хранителен и спортен режим, но него вникнем в дълбочина.

Вода, вода и още вода


Номер едно при Лопес е водата, която е сигурно гаранция за добра хидратация. "Опитвам се да поддържам тялото си добре хидратирано и отпочинало след всяка тренировка", коментира тя през Harper's Bazaar. Певицата набляга на водата и преди тренировка, като така успява да постигне по-впечатляващи успехи в залата.


Без кофеин и алкохол


Лопес пие кафе, но без кофеин. Диетологът ѝ е препоръчал и режим без алкохол, дори и по повод.


Чиста храна


Певицата се придържа към балансирано хранене, богато на полезни вещества, без обработени храни. Почитател е на чисти, био храни, свежи и богати на протеини. Набляга на зелени зеленчуци - броколи, спанак, тиквички. Обича всякакво месо, както и риба. Любимият ѝ източник на въглехидрати е киноата.


Тренировки


Дженифър Лопес тренира всеки ден, като  предпочита да го прави сутрин. Тя е изключително отдадена на фитнеса, като с треньорите си залагат на базови фитнес упражнения, които обаче често редуват с кикбокс или комплекси, познати от кросфита.


Няма коментари